Kurser

Træning og kurser i regi af Dansk IT

Staun&Stender tilbyder åbne kurser for almindelig tilmelding og lukkede virksomhedskurser indenfor IT-arkitektur og enterprisearkitektur, herunder strategi- og virksomhedsarkitektur. Kurserne afholdes på dansk, men kan efter aftale afholdes på engelsk. Der tilbydes certificering via Dansk IT. Der undervises på 3 niveauer:

 

 

Kurser – Klik på tegning

Det indledende kursus omkring IT-arkitektur er IT-Arkitekt, Foundation. Det er et 3-dages kursus med mulighed for eksamen.

 

For folk som vil forstå koblingen til forretning og strategi, så er det næste kursus i rækken Entprise-Arkiteken, som udbydes på Practioner-niveau. Det er niveauet før Master.

Kurserne er rettet mod private såvel som offentligt ansatte. Der undervises om en fælles arkitektur med fokus på en sammenhængende digital udvikling. En del af pensum er den fælles digitale arkitektur (FDA) men der undervises også i brugen af rammeværker som ArchiMate, TOGAF, BPMN, DMN osv. 

Kurserne udbydes på vegne af Dansk IT, som står for certificeringen. Der tilmeldes til eksamen samtidig med kursustilmeldingen.

Se også beskrivelse af kursusrækken:

2020-01_Dansk IT Arkitektur Foundation Kompetencebeskrivelse 2020 version1.01.a

Grundet Covid-19 situationen vil kurser blive afholdt som virtuel undervisning; dog vil eksamen stadig være fysisk fremmøde.